1 l si jumatate de apa, 1 l de bors.
Un pui mijlociu.
Zarzavat de supa, verdeata, cozi de ceapa verde,
doua rosii, un morcov, o radacina de patrunjel,
o ceapa.Trei linguri de orez, un galbenus, doua linguri
de smintina, sare.
Intr-o oala cu apa se pune la fiert un morcov, o radacina
de patrunjel si o ceapa taiata marunt.
Cind zarzavatul incepe sa fiarba, se pune puiul taiat in
bucati, precum si labele, capul, pipota si ficatul.
Se pune sare.
Se ia spuma.
Se adauga orezul ales si spalat, borsul fiert separat si
strecurat, cozile de ceapa verde, marar si patrunjel taiat
fin si rosiile taiate bucati si fara seminte.
Ianinte de a se servi se drege in castron cu un galbenus
si cu doua linguri de smintina.
Un pui mijlociu.
Zarzavat de supa, verdeata, cozi de ceapa verde,
doua rosii, un morcov, o radacina de patrunjel,
o ceapa.Trei linguri de orez, un galbenus, doua linguri
de smintina, sare.
Intr-o oala cu apa se pune la fiert un morcov, o radacina
de patrunjel si o ceapa taiata marunt.
Cind zarzavatul incepe sa fiarba, se pune puiul taiat in
bucati, precum si labele, capul, pipota si ficatul.
Se pune sare.
Se ia spuma.
Se adauga orezul ales si spalat, borsul fiert separat si
strecurat, cozile de ceapa verde, marar si patrunjel taiat
fin si rosiile taiate bucati si fara seminte.
Ianinte de a se servi se drege in castron cu un galbenus
si cu doua linguri de smintina.