I-ti trebuie: 1 borcan gem de caise sau macese.
Pentru foi: 1 ou, 150 gr zahar, 2 linguri miere, 3 linguri lapte, 1 lingura bicarbonat, 50 gr margarina, 2 plicuri zahar vanilat.
Pregatesti foile: amesteci untul cu zaharul, mierea, laptele si bicarbonatul. Aceasta compozitie o fierbi pe aburi, apoi o lasi sa se raceasca. Incorporezi si faina. Din acest aluat coci 4 foi pe dosul tavii, unsa in prealabil cu margarina.
Pregatesti crema asa: pui laptele la fiert cu zaharul, iar apoi pui grisul. Lasi la racit si, cand e rece, adaugi margarina si plicurile de zahar vanilat. Pui peste prima foaie o parte din crema. Peste a doua foaie intinzi gemul de caise, urmatoarea foaie si restul de crema. Peste ultima foaie pui glazura de ciocolata.
Pentru foi: 1 ou, 150 gr zahar, 2 linguri miere, 3 linguri lapte, 1 lingura bicarbonat, 50 gr margarina, 2 plicuri zahar vanilat.
Pregatesti foile: amesteci untul cu zaharul, mierea, laptele si bicarbonatul. Aceasta compozitie o fierbi pe aburi, apoi o lasi sa se raceasca. Incorporezi si faina. Din acest aluat coci 4 foi pe dosul tavii, unsa in prealabil cu margarina.
Pregatesti crema asa: pui laptele la fiert cu zaharul, iar apoi pui grisul. Lasi la racit si, cand e rece, adaugi margarina si plicurile de zahar vanilat. Pui peste prima foaie o parte din crema. Peste a doua foaie intinzi gemul de caise, urmatoarea foaie si restul de crema. Peste ultima foaie pui glazura de ciocolata.