Supă minestrone

Timp de preparare: 15 min 
Timpul de gatire: 25 min 
Gata in: 40 min
 Ingrediente
  • 250 g paste mici
  • 200 g mazăre
  • 2 dovlecei mici
  • 2 cartofi
  • 2 roşii
  • 1 ceapă
  • 1 tijă de ţelină
  • 2 căţei usturoi
  • 1 rămurică rozmarin
  • 2 linguri ulei 
  • Toate legumele se spală, se curăţă şi se taie cât mai mărunt. Se curăţă şi se taie usturoiul.
  •  În oala de supă se pune uleiul la încins şi apoi toate legumele, în afară de mazăre şi us¬turoi. Se lasă 5 minute să se înmoaie toate legumele, după care se toarnă 1,5 l de apă. Se adaugă rozmarinul, usturoiul şi se lasă să fiarbă. După ce a dat în clocot, se micşorează focul şi se lasă 20 de minute la fiert.
    3. Cu 10 minute înainte de a fi gata, se pun în oală pastele şi mazărea. Se potriveşte gustul de sare şi, când pastele sunt fierte, supa este gata.