Prajitura Katy |
Pentru foi: 500 gr faina, 3 linguri unt Covalact, 4 linguri smantana Covalact, 4 galbenusuri, 100 gr zahar, 1/2 plic praf de copt.
Pentru crema: 1 foaie maruntita,1 pachet unt Covalact, 100 ml lapte caldut, 4 linguri gem de caise, 2 linguri cacao, 1 esenta rom,4 linguri nuca macinata.
Pregatirea foilor: amesteci toate ingredientele cu untul si smantana si faci 3 foi pe care le intinzi pe dosul tavii unse cu ulei de fiecare data. Cand sunt coapte, 2 foi se pastreaza si cea de a treia foaie o sfarami si o folosesti la crema.
Pregatirea cremei: peste foaia sfaramata pui laptele caldut, cacaua, gemul de caise, esenta de rom si, la urma, untul. Amesteci si adaugi si nuca macinata. Aceasta crema o pui intre cele 2 foi, iar deasupra pui albusul batut spuma cu zaharul pe aburi. Peste albus poti rade ciocolata sau lasi prajitura katy simpla
Pentru crema: 1 foaie maruntita,1 pachet unt Covalact, 100 ml lapte caldut, 4 linguri gem de caise, 2 linguri cacao, 1 esenta rom,4 linguri nuca macinata.
Pregatirea foilor: amesteci toate ingredientele cu untul si smantana si faci 3 foi pe care le intinzi pe dosul tavii unse cu ulei de fiecare data. Cand sunt coapte, 2 foi se pastreaza si cea de a treia foaie o sfarami si o folosesti la crema.
Pregatirea cremei: peste foaia sfaramata pui laptele caldut, cacaua, gemul de caise, esenta de rom si, la urma, untul. Amesteci si adaugi si nuca macinata. Aceasta crema o pui intre cele 2 foi, iar deasupra pui albusul batut spuma cu zaharul pe aburi. Peste albus poti rade ciocolata sau lasi prajitura katy simpla