Ingrediente: 10 oua, 50 gr faina, 50 gr ulei, marar, patrunjel, 50 gr bulion, usturoi, sare, piper.
Preparare: usturoiul se curata, se taie in felii subtiri care se pun impreuna cu faina in ulei incins. Se calesc usor si apoi se sting cu bulion, se adauga putina supa sau apa calda, se amesteca continuu, pana dau in fiert, potrivindu-se de sare si piper.
Mararul si patrunjelul se toaca marunt, se pun in sos si se continua fierberea 15-20 minute. Ouale se pun la fiert in apa clocotita 5 minute, se curata caldute si se servesc acoperite cu sos fierbinte.
Preparare: usturoiul se curata, se taie in felii subtiri care se pun impreuna cu faina in ulei incins. Se calesc usor si apoi se sting cu bulion, se adauga putina supa sau apa calda, se amesteca continuu, pana dau in fiert, potrivindu-se de sare si piper.
Mararul si patrunjelul se toaca marunt, se pun in sos si se continua fierberea 15-20 minute. Ouale se pun la fiert in apa clocotita 5 minute, se curata caldute si se servesc acoperite cu sos fierbinte.