Iti trebuie:pentru africane cu frisca si ness 1 l smantana dulce, 2 oua, 50 gr. ness, 200 gr. cacao, 300 gr. zahar pudra, 300 gr. nuci pisate, 150 gr. pesmet, 100 ml lichior de cafea, esenta de rom.
Pregatirea: Bati smantana dulce cu 100 gr zahar, pana rezulta frisca.
Adaugi apoi ouale si restul de zahar. Adaugi nucile macinate si pesmetul. Amesteci foarte bine si pui si nessul. Adaugi apoi lichiorul si esenta de rom. Ungi o tava de yena cu unt, o tapetezi cu faina si torni compozitia. Dai la cuptorul cu microunde timp de 30 minute. Scoti din cuptor si dai compozitia la rece, iar dupa 30 minute o tai in bucati. Ornezi deasupra cu biscuiti sfaramati si alune pisate
Africane cu frisca si ness |
Pregatirea: Bati smantana dulce cu 100 gr zahar, pana rezulta frisca.
Adaugi apoi ouale si restul de zahar. Adaugi nucile macinate si pesmetul. Amesteci foarte bine si pui si nessul. Adaugi apoi lichiorul si esenta de rom. Ungi o tava de yena cu unt, o tapetezi cu faina si torni compozitia. Dai la cuptorul cu microunde timp de 30 minute. Scoti din cuptor si dai compozitia la rece, iar dupa 30 minute o tai in bucati. Ornezi deasupra cu biscuiti sfaramati si alune pisate