Ingrediente:1 pulpa miel, 2 linguri unt, 1 capatana usturoi, 1/4 ceasca ulei de masline, 200 gr kaizer, piper, oregano, sare, 1 cescuta cu vin rosu.
Preparare: Topesti untul, il amesteci cu usturoiul pisat si adaugi 1/4 de ceasca ulei de masline, oregano, sare, piper. Intepi pulpa de miel din loc in loc si o impanezi cu kaizer si usturoi si o ungi cu pasta de unt si usturoi. Asezi pulpa de miel in tava, torni 1/2 ceasca de apa in tava si dai pulpa de miel la cuptorul incalzit. Ungi
pulpa de miel din cand in cand cu sosul din tava si o lasi la cuptor, la foc moderat, cam 1 ora si 1.2. Mai adaugi apa daca pulpa de miel nu s-a fragezit. Cand pulpa de miel este aproape gata, torni vinul si mai lasi 1/2 de ora la foc mic. Poti adauga in tava si cartofi cu ciuperci.
Preparare: Topesti untul, il amesteci cu usturoiul pisat si adaugi 1/4 de ceasca ulei de masline, oregano, sare, piper. Intepi pulpa de miel din loc in loc si o impanezi cu kaizer si usturoi si o ungi cu pasta de unt si usturoi. Asezi pulpa de miel in tava, torni 1/2 ceasca de apa in tava si dai pulpa de miel la cuptorul incalzit. Ungi
pulpa de miel din cand in cand cu sosul din tava si o lasi la cuptor, la foc moderat, cam 1 ora si 1.2. Mai adaugi apa daca pulpa de miel nu s-a fragezit. Cand pulpa de miel este aproape gata, torni vinul si mai lasi 1/2 de ora la foc mic. Poti adauga in tava si cartofi cu ciuperci.