Ingrediente: 800 gr branza de vaci, 5 linguri faina, 1 plic praf de budinca, 1 lingurita praf de copt, stins cu lamaie, 200 ml smantana grasa, 5 oua, 12 linguri zahar, coaja de lamaie, zahat vanilat cam 5 pliculete, 100 gr stafide.
Preparare pasca: amesteci branza cu zaharul, zaharul vanilat, coaja de lamaie, smantana, galbenusurile, faina si praful de budinca, albusurile batute spuma si, la sfarsit, adaugi stafidele. Ungi tava cu unt, o tapetezi cu faina,torni pasca si o dai la cuptor. Incerci pasca cu o scobitoare, daca e gata. Lasi pasca la racit in tava si o tai rece.
Preparare pasca: amesteci branza cu zaharul, zaharul vanilat, coaja de lamaie, smantana, galbenusurile, faina si praful de budinca, albusurile batute spuma si, la sfarsit, adaugi stafidele. Ungi tava cu unt, o tapetezi cu faina,torni pasca si o dai la cuptor. Incerci pasca cu o scobitoare, daca e gata. Lasi pasca la racit in tava si o tai rece.