Ingrediente: 1 pulpa de miel,1 lamaie, 1 ceapa, 1 cana de vin rosu, 2 linguri ulei, 1 lingurita boia dulce, 3-4 foi dafin, busuioc, cimbru, sare, condimente, usturoi.
Preparare: cureti bine carnea de miel, o presari cu mirodenii si o freci bine cu acestea, pentru a intra bine in carnea de miel. Asezi pulpa de miel intr-o tava cu ulei si, in jurul ei, pui lamaia si ceapa taiate felii. Torni o
cana cu apa si o dai pulpa de miel la cuptor, la foc mic. stropind mereu pulpa de miel cu sosul din tava. Cand carnea de miel este aproape gata, adaugi vinul rosu si usturoiul pisat si mai lasi inca 15 minute la cuptor. O aduci la masa alaturi de salata verde.
Preparare: cureti bine carnea de miel, o presari cu mirodenii si o freci bine cu acestea, pentru a intra bine in carnea de miel. Asezi pulpa de miel intr-o tava cu ulei si, in jurul ei, pui lamaia si ceapa taiate felii. Torni o
cana cu apa si o dai pulpa de miel la cuptor, la foc mic. stropind mereu pulpa de miel cu sosul din tava. Cand carnea de miel este aproape gata, adaugi vinul rosu si usturoiul pisat si mai lasi inca 15 minute la cuptor. O aduci la masa alaturi de salata verde.