Fursecuri cu gem

Ingrediente pentru fursecuri: 300 gr faina, 200 gr unt, 100 gr zahar, 1 galbenus, 1 fiola esenta de vanilie, coaja de la 1/2 lamaie.
Ingrediente pentru umplutura: 200 gr gem de capsuni.
Ingrediente pentru glazura: 2 plicuri glazura lamaie, creioane pentru decor.
Pentru fursecuri, se amesteca faina cu zaharul, untul, esenta de vanilie, coaja de lamaie rasa si cu galbenusul. Se framanta un aluat potrivit de tare. Se inveleste in folie si se lasa la frigider timp de 30 de minute.
Aluatul se intinde intr-o foaie de 4 mm grosime si se taie cu o forma de ou. Se pun intr-o tava cu hartie de copt si se coc in cuptorul preincalzit timp de 15 minute. Aluatul ramas de la decuparea oualor se framanta, se intinde o alta foaie si se coace. Se taie alte ousoare si se coc. Se lasa sa se raceasca pe un platou.
Se lipesc fursecurile cu gem. Glazura de lamaie se prepara conform indicatiilor de pe pachet. Se acopera partea de deasupra a fursecurilor cu glazura de lamaie si se orneaza cu creioane pentru decor, dupa inspiratie.