Drob de miel cu 2 umpluturi

Ingrediente: pentru drob de miel aveti nevoie de maruntaie de miel (ficat, rinichi, splina, inima, plamani) si un prapur, 3 oua crude si 1-3 oua fiete sau facute omleta cu ceapa si cateva ciuperci taiate marunt, 1 baton de branza topita, 2 cepe uscate mari, ceapa verde, 2-3 felii paine inmuiate in lapte si stoarse, 2 legaturi de patrunjel si 2 de marar, untura, sare, piper, putin susan.
Preparare: speli maruntaiele de miel , le tai si le pui sa fiarba, fara ficat ca se intareste. Dupa ce au fiert si s-au racit, le tai maruntel sau date prin masina de tocat, impreuna cu ficatul. Intre timp, calesti in untura ceapa tocata si o adaugi in tocatura impreuna cu 3 oua crude, verdeata tocata, prapurul, feliile de paine, ceapa verde, sarea, piperul si condimentele, la alegere. Amesteci totul bine si imparti in 2 compozitia de drob la
care, facultativ, pentru gust, adaugi si 1 lingura smantana. Ungi 2 tavi de chec cu untura, pui in asa fel incat sa treaca peste marginile tavilor sau, in lipsa lui, faci un aluat fraged dintr-un ou, 1 lingura de untura si faina cat cuprinde, ca sa poti intinde o foaie subtire pe care o asezi ca si prapurul si cu ale carei margini vei acoperi umplutura. Peste amestecul de drob asezat in tavi, intr-una pui in mijloc batonul de branza, iar in cealalta umplutura de drob asezi, tot in mijloc, ouale fierte, curatate, intregi sau omleta. Asta presupune sa calesti o ceapa si cateva ciuperci taiate marunt, iar cand se racoresc, sa adaugi ouale batute ca pentru omleta, sa amesteci si sa le frigi in tigaie. Separat, jumatatea de tocatura o intinzi pe o foaie de aluminiu pe care rastorni omleta si o infasori ca pe o rulada obisnuita. Apoi, acoperi cu marginile prapurului, iar deasupra ungi cu oul ramas, presari susan si dai la cuptor cam 30-35 minute.