Ingrediente: 200 gr carne tocata de miel, 2 morcovi, o telina, o radacina patrunjel, ceapa verde, o cescuta orez, smantana, 1 ou, sare, suc de lamaie, leustean.
Preparare: cureti si tai legumele.Le pui la fiert in apa clocotita cu sare. Intre timp, prepari perisoarele pentru care amesteci carnea tocata de miel cu orezul fiert pe jumatate, oul si sare dupa gust. Framanti compozitia pentru perisoare si, cu mana umeda, modelezi perisoare. Le dai drumul in apa si impreuna cu legumele, trebuie sa fiarba 30 minute. Aduci la masa leustean tocat cu smantana.
Preparare: cureti si tai legumele.Le pui la fiert in apa clocotita cu sare. Intre timp, prepari perisoarele pentru care amesteci carnea tocata de miel cu orezul fiert pe jumatate, oul si sare dupa gust. Framanti compozitia pentru perisoare si, cu mana umeda, modelezi perisoare. Le dai drumul in apa si impreuna cu legumele, trebuie sa fiarba 30 minute. Aduci la masa leustean tocat cu smantana.