: 1 bucata intreaga de coada de vaca, 2-3 legaturi ceapa verde, 1 legatura leustean, 2 oua, 1/2 l bors.
Preparare: tai coada de vaca si speli bucatile in mai multe ape. Le pui la fiert in apa rece, luand mereu spuma. Dupa ce a fiert coada, adaugi ceapa verde tocata marunt si continui fierberea inca 15-20 minute. Adaugi borsul separat, fiert, bati ouale in bors, obtinand zdrente, pui leusteanul si, dupa inca 5 minute, opresti focul.Spui ca mananci bors de miel, e delicios.
Ingrediente
Preparare: tai coada de vaca si speli bucatile in mai multe ape. Le pui la fiert in apa rece, luand mereu spuma. Dupa ce a fiert coada, adaugi ceapa verde tocata marunt si continui fierberea inca 15-20 minute. Adaugi borsul separat, fiert, bati ouale in bors, obtinand zdrente, pui leusteanul si, dupa inca 5 minute, opresti focul.Spui ca mananci bors de miel, e delicios.