Ingrediente: 500 gr ficatei pasare, 500 gr pipote si inimi de pasare, 10 oua, 150 ml ulei, 150 gr branza de oaie, 50 gr pesmet, 200 gr ceapa uscata, 3 legaturi ceapa verde, 3 legaturi marar, piper, cimbru, sare dupa gust.
Preparare: Pui pipotele si inimile la fiert pentru drob. Calesti ceapa uscata, taiata felii. In uleiul ramas prajesti ficateii, ii sarezi si ii condimentezi. Dai prin masina de tocat maruntaiele de pasare, impreuna cu ceapa calita. Adaugi in tocatura de carne 5 oua, 2 legaturi de ceapa verde tocata fin, 2 legaturi de marar tocat fin. Adaugi sarea dupa gust, condimentezi si omogenizezi compozitia. Iei o tava de chec si o tapetezi cu hartie pergament unsa cu ulei. Pui jumatate de umplutura de drob sub forma de strat pe fundul tavii. Dai branza pe razatoare
mica, o amesteci cu 2 oua, pesmetul si restul de ceapa verde si marar tocat. Asezi pasta de branza peste carnea din tava. Deasupra pui restul de carne si nivelezi. Fierbi celelalte 3 oua, le cureti si asezi in sir pe lungime, pe mijlocul tocaturii. Decorezi drobul cu inele de ceapa si asezi pe mijlocul lor masline. Introduci tava cu drob la cuptor si o lasi 30 de minute la foc potrivit. Lasi drobul sa se raceasca, apoi il asezi pe un platou si il tai felii. Decorezi drobul cu ceapa verde si ridichi.
Preparare: Pui pipotele si inimile la fiert pentru drob. Calesti ceapa uscata, taiata felii. In uleiul ramas prajesti ficateii, ii sarezi si ii condimentezi. Dai prin masina de tocat maruntaiele de pasare, impreuna cu ceapa calita. Adaugi in tocatura de carne 5 oua, 2 legaturi de ceapa verde tocata fin, 2 legaturi de marar tocat fin. Adaugi sarea dupa gust, condimentezi si omogenizezi compozitia. Iei o tava de chec si o tapetezi cu hartie pergament unsa cu ulei. Pui jumatate de umplutura de drob sub forma de strat pe fundul tavii. Dai branza pe razatoare
mica, o amesteci cu 2 oua, pesmetul si restul de ceapa verde si marar tocat. Asezi pasta de branza peste carnea din tava. Deasupra pui restul de carne si nivelezi. Fierbi celelalte 3 oua, le cureti si asezi in sir pe lungime, pe mijlocul tocaturii. Decorezi drobul cu inele de ceapa si asezi pe mijlocul lor masline. Introduci tava cu drob la cuptor si o lasi 30 de minute la foc potrivit. Lasi drobul sa se raceasca, apoi il asezi pe un platou si il tai felii. Decorezi drobul cu ceapa verde si ridichi.