Ingrediente: 1,200 kg carne de miel, 1 l bors, 2 l apa, 6 fire ceapa verde, 2 linguri orez, cate 1 lingura marar, 1 leustean si patrunjel, sare, 2 galbenusuri.
Preparare: tai carnea de miel in bucati egale, le speli si le pui la fiert. Spumezi borsul din carne de miel si, pe parcurs, pui ceapa taiata marunt si orezul. Dupa ce a fiert, pui borsul. Dregi borsul din carne de miel cu galbenusurile si verdeata tocata, pe care le torni dupa ce iei borsul de pe foc.
Preparare: tai carnea de miel in bucati egale, le speli si le pui la fiert. Spumezi borsul din carne de miel si, pe parcurs, pui ceapa taiata marunt si orezul. Dupa ce a fiert, pui borsul. Dregi borsul din carne de miel cu galbenusurile si verdeata tocata, pe care le torni dupa ce iei borsul de pe foc.