Ingrediente: 1 cana cu orez, 2 cepe, 1 morcov, 50 gr margarina, cateva frunze de menta, un vf cutit de nucsoara, ulei.
Ingrediente aluat: faina cat cuprinde, 150 ml ulei, 150 ml apa, 1 lingurita cu sare.
Preparare: amesteca uleiul cu apa si sarea. Framanta adaugand faina pana obtii un aluat potrivit de moale. Lasa sa se odihneasca la temperatura camerei 15 minute.
Taie ceapa marunt si caleste-o in ulei impreuna cu morcovul taiat cubulete. Adauga orezul, iar dupa cateva minute, acopera cu apa si presara sare. Dupa ce a fiert orezul,
opreste focul si adauga nucsoara si menta tocata fin. Intinde din aluat doua foi si unge-le cu margarina. Pune in marginea foii umplutura si ruleaza cu grija. Asaza strudelul intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu hartie de copt si lasa la cuptor, la foc moderat, 20 de minute.
Ingrediente aluat: faina cat cuprinde, 150 ml ulei, 150 ml apa, 1 lingurita cu sare.
Preparare: amesteca uleiul cu apa si sarea. Framanta adaugand faina pana obtii un aluat potrivit de moale. Lasa sa se odihneasca la temperatura camerei 15 minute.
Taie ceapa marunt si caleste-o in ulei impreuna cu morcovul taiat cubulete. Adauga orezul, iar dupa cateva minute, acopera cu apa si presara sare. Dupa ce a fiert orezul,
opreste focul si adauga nucsoara si menta tocata fin. Intinde din aluat doua foi si unge-le cu margarina. Pune in marginea foii umplutura si ruleaza cu grija. Asaza strudelul intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu hartie de copt si lasa la cuptor, la foc moderat, 20 de minute.