Ingrediente: 500 gr snitel porc, 150 gr ciuperci mici proaspete, 1 ceapa, 1 lingura faina, 1 lingura unt, 100 ml vin rosu, 100 ml ulei, 1 ou, cate 2 linguri faina si pesmet pentru snitele, 2 catei de usturoi, zeama de lamaie, sare, piper macinat, patrunjel.
Preparare: cureti ceapa si usturoiul. Tai ceapa julien, iar usturoiul il zdrobesti, apoi le calesti intr-o tigaie cu unt. Cureti, speli si tai felii ciupercile, apoi le calesti impreuna cu ceapa timp de 5-10 minute. Intre timp amesteci faina cu vinul si zeama de lamaie dupa gust
Preparare: cureti ceapa si usturoiul. Tai ceapa julien, iar usturoiul il zdrobesti, apoi le calesti intr-o tigaie cu unt. Cureti, speli si tai felii ciupercile, apoi le calesti impreuna cu ceapa timp de 5-10 minute. Intre timp amesteci faina cu vinul si zeama de lamaie dupa gust
si torni sosul in tigaie. Adaugi 200 ml apa, sare si piper dupa gust si fierbi amestecul obtinut timp de cateva minute. Batii feliile de carne cu ciocanul ptr snitele. Le condimentezi, apoi le treci prin faina, oul batut si pesmet. Prajesti snitelele in ulei incins, pe ambele parti, timp de 5 minute. Cand sunt gata le scoti pe un platou, torni peste ele sosul de ciuperci, iar deasupra presari patrunjel tocat marunt.