Rulouri cu sunca

Ingrediente: 400 gr foietaj din comert, 200 gr jambon feliat, 100 gr pasta de tomate, 1 ceapa mica, 1 lingurita busuioc uscat, faina pentru planseta si 1 lingura margarina pentru tava.
Preparare: cureti ceapa si o tai marunt sau julien. Intinzi aluatul pe planseta presarata cu faina si asezi feliile de jambon deasupra, la 5-6 cm distanta
unele de altele. Tai aluatul in dreptunghiuri in jurul feliilor de jambon. Pe feliile de jambon intinzi in strat subtire pasta de tomate, presari busuioc si ceapa, apoi rulezi. Presari aluatul la capete ca s anu se desfaca rulourile. Ungi o tava cu margarina, asezi rulourile si le coci in cuptorul preincalzit, timp de 10 minute la foc iute, apoi 10 minute la foc mijlociu.
http://reteteminune.blogspot.com/search/label/Rulada%20de%20miel%20umpluta