Ingrediente: 300 gr morcovi, 250 gr telina, 150 gr patrunjel radacina, 150 gr mazare boabe, 150 gr fasole verde, 250 gr conopida, salata verde, verdeata, 200 gr maioneza.
Preparare: morcovii, telina si patrunjelul se curata,
se spala si se pun la fiert intr-un vas cu apa si sare. Dupa ce au fiert, se scurg, se lasa sa se raceasca si se taie in cuburi mici. Se fierbe conopida in apa clocotita cu sare. Dupa ce a fiert se raceste, se aleg buchetele si se adauga la legume, impreuna cu mazarea si fasolea ce a fost taiata in bucati mici, verdeata tocata fin si o parte din maioneza. Se potriveste gustul de sare si se amesteca totul bine. Se orneaza cu salata verde si restul de maioneza.
Preparare: morcovii, telina si patrunjelul se curata,
se spala si se pun la fiert intr-un vas cu apa si sare. Dupa ce au fiert, se scurg, se lasa sa se raceasca si se taie in cuburi mici. Se fierbe conopida in apa clocotita cu sare. Dupa ce a fiert se raceste, se aleg buchetele si se adauga la legume, impreuna cu mazarea si fasolea ce a fost taiata in bucati mici, verdeata tocata fin si o parte din maioneza. Se potriveste gustul de sare si se amesteca totul bine. Se orneaza cu salata verde si restul de maioneza.