Ingrediente: 1 vanata mare, 2 cepe, 2 linguri ulei, rosii, sare, piper.
Preparare: se coace o vanata mare, se scurge si se toaca cu tocatorul
de lemn. Se adauga ulei putin cate putin. Se adauga ceapa tocata fin, sarea si piperul. Se aleg rosii mici si
tari, se decupeaza capacul, se scobesc de interior si apoi se umplu cu compozitia pregatita. Pe fiecare rosie umpluta se pune o frunza de patrunjel. La fel se pot umple ardei grasi sau gogosari.
Pofta buna!
Preparare: se coace o vanata mare, se scurge si se toaca cu tocatorul
de lemn. Se adauga ulei putin cate putin. Se adauga ceapa tocata fin, sarea si piperul. Se aleg rosii mici si
tari, se decupeaza capacul, se scobesc de interior si apoi se umplu cu compozitia pregatita. Pe fiecare rosie umpluta se pune o frunza de patrunjel. La fel se pot umple ardei grasi sau gogosari.
Pofta buna!