Ingrediente: 1 ceapa, rosii tari, cateva ciuperci, pesmet, cascaval ras, 40 gr ulei, suc de rosii.
Preparare Rosii umplute cu ciuperci: se pun 2 linguri de ulei intr-o cratita si se adauga ceapa tocata,
ciupercile tocate si se lasa sa se prajeasca in zeama lor. Se adauga 1-2 linguri pesmet ca sa se formeze o compozitie densa. Cu aceasta compozitie se umplu rosiile in care s-a presarat sare si piper. Se aseaza rosiile intr-o cratita in care s-a pus ulei si suc de rosii pana la jumatatea lor. Se presara cascaval ras si se dau la cuptor.
Preparare Rosii umplute cu ciuperci: se pun 2 linguri de ulei intr-o cratita si se adauga ceapa tocata,
ciupercile tocate si se lasa sa se prajeasca in zeama lor. Se adauga 1-2 linguri pesmet ca sa se formeze o compozitie densa. Cu aceasta compozitie se umplu rosiile in care s-a presarat sare si piper. Se aseaza rosiile intr-o cratita in care s-a pus ulei si suc de rosii pana la jumatatea lor. Se presara cascaval ras si se dau la cuptor.