Ingrediente: 10 oua, 100 gr unt,100 ml ulei, otet, sare, piper, tarhon, 10 felii parizer.
Preparare: faina se caleste putin in unt, se stinge cu apa calda si se amesteca pana se obtine un sos nu prea legat. Tarhonul se opareste ( numai frunzele) apoi se taie cu cutitul foarte marunt si se pune in sos.Se potriveste de sare si se adauga otetul si piperul, lasand sa fiarba circa 15 minute cu focul redus. Parizerul se taie felii fara sa se curete de membrana si se pune la prajit in ulei incins, astfel se ia imediat forma de cosulet. In fiecare cosulet se pune un ou ochi facut in tigaie, fiert sau prajit, se aseaza pe un platou si se acopera cu sosul fierbinte.
Preparare: faina se caleste putin in unt, se stinge cu apa calda si se amesteca pana se obtine un sos nu prea legat. Tarhonul se opareste ( numai frunzele) apoi se taie cu cutitul foarte marunt si se pune in sos.Se potriveste de sare si se adauga otetul si piperul, lasand sa fiarba circa 15 minute cu focul redus. Parizerul se taie felii fara sa se curete de membrana si se pune la prajit in ulei incins, astfel se ia imediat forma de cosulet. In fiecare cosulet se pune un ou ochi facut in tigaie, fiert sau prajit, se aseaza pe un platou si se acopera cu sosul fierbinte.