Cornete de parizer umplute |
Ingrediente: 6 felii parizer, 12 masline, 2 cartofi fierti, 2-3 linguri maioneza, sare, piper, salata verde.
PreparareCornete de parizer umplute: feliile de parizer se rasucesc in forma de cornet si se prind cu o scobitoare. In cele 2 capete ale scobitorii se infinge cate o maslina. Cartofii fierti si taiati fin se amesteca cu sarea, piperul si maioneza. Cu aceasta compozitie se umplu cornetele de parizer care se aseaza pe un platou impreuna cu salata taiata taitei.
PreparareCornete de parizer umplute: feliile de parizer se rasucesc in forma de cornet si se prind cu o scobitoare. In cele 2 capete ale scobitorii se infinge cate o maslina. Cartofii fierti si taiati fin se amesteca cu sarea, piperul si maioneza. Cu aceasta compozitie se umplu cornetele de parizer care se aseaza pe un platou impreuna cu salata taiata taitei.