Tocana de cartofi cu gogosari:Ingrediente: 3 cartofi, 3 cepe, 2 gogosari, 3 rosii, 1 legatura patrunjel, sare, piper, ulei.
Preparare: cureti ceapa, gogosarii si cartofii, decojesti rosiile, tai ceapa solzisori, gogosarii fideluta, cartofii cubulete si rosiile marunt. Calesti usor ceapa si gogosarii in ulei si apoi adaugi din cand in cand putina apa ca sa se inabuse. Pui apoi o cana de apa si cartofii, iar dupa ce acestia s-au fiert, adaugi rosiile,
potrivesti de sare si piper si mai fierbi tocana inca 10 minute. Cand e gata tocana presari patrunjelul tocat.
Preparare: cureti ceapa, gogosarii si cartofii, decojesti rosiile, tai ceapa solzisori, gogosarii fideluta, cartofii cubulete si rosiile marunt. Calesti usor ceapa si gogosarii in ulei si apoi adaugi din cand in cand putina apa ca sa se inabuse. Pui apoi o cana de apa si cartofii, iar dupa ce acestia s-au fiert, adaugi rosiile,
potrivesti de sare si piper si mai fierbi tocana inca 10 minute. Cand e gata tocana presari patrunjelul tocat.