Ingrediente blat: 400 gr faina, 100 gr unt sau margarina, 200 gr zahar, 1 pachetel vanilie, 2 oua.
Ingrediente crema: 500 gr branza de vaci, 1 ou, 1 pachet praf de budinca de vanilie, 150 gr zahar, sucul de la 1/2 lamaie.
Umplutura: capsune, gelatina rosie.
Pe o planseta se pune faina, se face o adancitura, se pun ouale si zaharul, apoi untul taiat bucatele. Se framanta o coca omogena, se intinde si se aseaza intr-o tava unsa. Cu o furculita se inteapa din loc in loc. Se
introduce tava la cuptor, se lasa la copt 15 minute. Se freaca branza cu oul, praful de budinca, zaharul si zeama de la lamaie. Se unge cu crema blatul, partial racit, se introduce iar in cuptor inca 15-20 minute. Dupa ce s-a racit, se intind capsunele uniform pe prajitura. Se amesteca 1/2 l sirop de capsune cu 2 plicuri de gelatina rosie dizolvata. Se toarna peste prajitura si se lasa sa se raceasca.
Ingrediente crema: 500 gr branza de vaci, 1 ou, 1 pachet praf de budinca de vanilie, 150 gr zahar, sucul de la 1/2 lamaie.
Umplutura: capsune, gelatina rosie.
Pe o planseta se pune faina, se face o adancitura, se pun ouale si zaharul, apoi untul taiat bucatele. Se framanta o coca omogena, se intinde si se aseaza intr-o tava unsa. Cu o furculita se inteapa din loc in loc. Se
introduce tava la cuptor, se lasa la copt 15 minute. Se freaca branza cu oul, praful de budinca, zaharul si zeama de la lamaie. Se unge cu crema blatul, partial racit, se introduce iar in cuptor inca 15-20 minute. Dupa ce s-a racit, se intind capsunele uniform pe prajitura. Se amesteca 1/2 l sirop de capsune cu 2 plicuri de gelatina rosie dizolvata. Se toarna peste prajitura si se lasa sa se raceasca.