Ingrediente: 500 gr maruntaie miel, 3 oua, 2 legaturi ceapa verde, 1 legatura patrunjel, sare, piper.
Preparare: cureti maruntaiele de miel, le speli si le pui la fiert. Dupa ce au fiert maruntaiele de miel si s-au racit, treci maruntaiele de miel prin masina de tocat. Le amesteci cu 3 galbenusuri, ceapa verde, patrunjelul, sare si piper. Dupa ce ai amestecat bine ingredientele, pui amestecul intr-o forma de chec unsa cu ulei, peste care ai intins prapurul mielului. Introduci forma in cuptor si coci drobul la foc potrivit. Cand e gata, scoti drobul pe pat de salat.
Preparare: cureti maruntaiele de miel, le speli si le pui la fiert. Dupa ce au fiert maruntaiele de miel si s-au racit, treci maruntaiele de miel prin masina de tocat. Le amesteci cu 3 galbenusuri, ceapa verde, patrunjelul, sare si piper. Dupa ce ai amestecat bine ingredientele, pui amestecul intr-o forma de chec unsa cu ulei, peste care ai intins prapurul mielului. Introduci forma in cuptor si coci drobul la foc potrivit. Cand e gata, scoti drobul pe pat de salat.