Ingrediente: 5-6 cartofi, 4-5 catei de usturoi, faina, ulei, 2 rosii, 1 ceasca mica de bulion, 1 ceapa, busuioc, 1 ardei sau gogosar, verdeata, sare, piper, 1 lingurita concentrat legume.
Preparare: fierbi cartofii in coaja. Dupa ce s-au racit ii dai pe razatoarea mare, adaugi usturoiul pisat, 1 lingurita de concentrat de legume, 1 lingura de faina si amesteci. Iei cu 1 lingura din compozitie, dai forma unei chiftele, apoi dai fiecare chiftea prin faina si le prajesti in ulei incins.
Pentru sos: cureti ceapa si ardeiul si le tai marunt, apoi le calesti 5 minute in ulei. Adaugi rosiile decojite, taiate felii, ceasca de bulion, sare, piper, concentratul de legume si busuiocul. Iei chiftelele si le pui in sos, apoi mai fierbi totul inca 10 minute, sa se patrunda de sos de rosii. Le servesti cu frunzulite de marar deasupra.
Pofta buna!
Preparare: fierbi cartofii in coaja. Dupa ce s-au racit ii dai pe razatoarea mare, adaugi usturoiul pisat, 1 lingurita de concentrat de legume, 1 lingura de faina si amesteci. Iei cu 1 lingura din compozitie, dai forma unei chiftele, apoi dai fiecare chiftea prin faina si le prajesti in ulei incins.
Pentru sos: cureti ceapa si ardeiul si le tai marunt, apoi le calesti 5 minute in ulei. Adaugi rosiile decojite, taiate felii, ceasca de bulion, sare, piper, concentratul de legume si busuiocul. Iei chiftelele si le pui in sos, apoi mai fierbi totul inca 10 minute, sa se patrunda de sos de rosii. Le servesti cu frunzulite de marar deasupra.
Pofta buna!