Ingrediente
250 g faina
100 g migdale macinate
1 pliculet zahar vanilat
70 g zahar pudra
200 g margarina
100 g zahar pudra inclusiv 1 pliculet de zahar vanilat pentru amestec
Preparare
Se face un aluat din faina, zahar, unt taiat in bucatele mici si nuci.Aluatul se lasa la rece timp de o ora.Apoi se formeaza in role subtiri, se taie in bucati egale si li se da forma de croasant.
Se pun intr-o tava acoperita cu hartie de copt si se lasa la cuptorul incins la cca.175* pana se fac aurii.
Imediat dupa ce s-au copt, croasantii se dau prin zahar pudra amestecat cu zahar vanilat si se lasa la racit.
250 g faina
100 g migdale macinate
1 pliculet zahar vanilat
70 g zahar pudra
200 g margarina
100 g zahar pudra inclusiv 1 pliculet de zahar vanilat pentru amestec
Preparare
Se face un aluat din faina, zahar, unt taiat in bucatele mici si nuci.Aluatul se lasa la rece timp de o ora.Apoi se formeaza in role subtiri, se taie in bucati egale si li se da forma de croasant.
Se pun intr-o tava acoperita cu hartie de copt si se lasa la cuptorul incins la cca.175* pana se fac aurii.
Imediat dupa ce s-au copt, croasantii se dau prin zahar pudra amestecat cu zahar vanilat si se lasa la racit.