Ingrediente:3-4 oua, 100 g ciuperci, o ceapa mica, 50 g untdelemn sau unt, patrunjel, sare, pipe
Mod de preparare :
Ceapa taiata marunt se caleste 1/2 min in untdelemn si apoi se adauga ciupercile bine spalate, taiate in felii, un virf de lingurita cu sare si un vrf de cutit cu piper. Se fierb inabusit cca 20 min la foc mic, pina
cind scade complet apa ce o lasa si se inmoaie, si se lasa sa se raceasca. Ouale se bat cu furculita intr-o farfurie adinca, se adauga ciupercile, patrunjrlul taiat marunt, un virf de lingurita cu sare si un virf de cutit cu piper. Se prajesc in tigaie ce restul de untdelemn.
Mod de preparare :
Ceapa taiata marunt se caleste 1/2 min in untdelemn si apoi se adauga ciupercile bine spalate, taiate in felii, un virf de lingurita cu sare si un vrf de cutit cu piper. Se fierb inabusit cca 20 min la foc mic, pina
cind scade complet apa ce o lasa si se inmoaie, si se lasa sa se raceasca. Ouale se bat cu furculita intr-o farfurie adinca, se adauga ciupercile, patrunjrlul taiat marunt, un virf de lingurita cu sare si un virf de cutit cu piper. Se prajesc in tigaie ce restul de untdelemn.