125 g zahar, 3 foi de gelatina, 6 linguri de apa, 4 albusuri, 250 g frisca, vanilie.
Se arde intr-o cratita zaharul pina capata o culoare potrivita, nu prea inchisa. se stinge cu 4 linguri de apa fierbinte si se lasa sa mai fiarba pina scade cantitatea pe jumatate.
Se topesc foile de gelatina cu 2 linguri de apa clocotita si se
Se topesc foile de gelatina cu 2 linguri de apa clocotita si se
amesteca cu siropul de zahar ars; se tin pe marginea masinii la cald.
Se bat spuma albusurile, se amesteca cu compozitia de mai sus, cit este foarte fierbinte, se bat din nou impreuna si se lasa sa se raceasca.
Dupa ce s-a racit se adauga, amestecind usor, frisca batuta cu putin zahar vanilat.
Se toarna compozitia intr-o forma udata cu apa, se lasa citeva ore la gheata si se rastoarna.
Se serveste cu frisca batuta si cu biscuiti.