CIUPERCI CU OUA

Ingrediente 200-300 g ciperci, 3-4 oua, o ceapa, 30-40 g unt, marar, patrunjel, o lingura de smintina, 1/2 lingurita sare, ulei.
Mod de preparare
Ceapa taiata marunt se caleste un minut cu o lingura de ulei, adaugind cipercile bine spalate si taiate in feli mari. Se lasa sa fiarba acoperite la foc mic pina scade apa si se inmoaie. La nevoie se adauga cite
putina apa sa se inmoaie bine apoi se sereaza si se aromeaza dupa gust. Reci se adauga in oua care se amesteca bine cu smintina. In tigaia infierbintata dinainte si se prajeste la foc mic pina cind devine aurie adauginduse imediat compozitia cu ouale lasindo sa se coaguleze la baza apoi se amesteca pina se coaguleaza dupa dorinta. Ciupercile se servesc ca fel intii, sau ca fel doi, cu diferite salate de cruditati.