Fursecuri cu cartofi:Ingrediente: 300 gr cartofi fierti, 800 gr faina, 300 gr zahar, 300 gr margarina, 1 lingurita bicarbonat, 1 lamaie, sare.
Preparare: pasezi cartofii, adaugi zaharul, coaja rasa de la lamaie, margarina si faina si pui bicarbonatul stins cu zeama de lamaie si sare. Framanti aluatul si-l intinzi intr-o foaie de 5 mm grosime. Tai apoi fursecuri cu formele speciale si le asezi intr-o tava unsa cu ulei. Le coci la foc potrivit timp de 20 de minute si cand sunt gata fursecurile le presari cu zahar.
Preparare: pasezi cartofii, adaugi zaharul, coaja rasa de la lamaie, margarina si faina si pui bicarbonatul stins cu zeama de lamaie si sare. Framanti aluatul si-l intinzi intr-o foaie de 5 mm grosime. Tai apoi fursecuri cu formele speciale si le asezi intr-o tava unsa cu ulei. Le coci la foc potrivit timp de 20 de minute si cand sunt gata fursecurile le presari cu zahar.